Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.kraftfoodsnordic.com

Huvudkontor:
Smedbyvägen 8
194 86 Upplands Väsby

Fax:
08 98 61 00

Kategorier:

Kraft Foods Sverige AB


I Norden är Kraft Foods ledande inom kategorierna choklad, kaffe, livsmedel och snacks. Till hotell- & restaurangbranschen erbjuder vi en bred portfölj med välkända varumärken.

Kaffe
Gevalia är Nordens största kaffemärke. Gevalia lanserades först i Sverige 1920 av Victor Th. Engwall & Co. Efter 120 år som familjeföretag såldes det 1971 till Kraft Foods. Kaffet produceras i Gävle som är Gevalia på latin.

Andra kända kaffemärken inom koncernen: Jacobs, Karat, Maxwell House, Mastro Lorenzo Aroma Ora, Sanka, Yuban og Maxim.

Livsmedel
Våra varumärken O’boy och Philadelphia säljs i samtliga nordiska länder. Vi är störst på chokladdryck i Norden och nummer två inom kategorin färskost.
Utöver O´boy och Philadelphia ingår även starka lokala varumärken som Freia kokesjokolade, Freia matvarer samt Kraft såser och dressingar i vårt sortiment.

Choklad
Kraft Foods är Nordens största chokladproducent.
Vi har tillverkat choklad i mer än 100 år och är marknadsledare i Norden inom choklad. Våra fabriker i Sverige och Norge är några av de mest moderna i hela Europa.

Vi möter stor konkurrens från lokala, nordiska och internationella varumärken på den nordiska chokladmarknaden. Trots det är det Marabou, Freia, Toblerone, Daim, Twist, Japp, Noblesse, Aladdin, M, NonStop, Kvikk Lunsj och Kong Haakon som är konsumenternas förstahandsval.

PRODUKTER FRÅN KRAFT FOODS SVERIGE AB

KRAFT FOODS SVERIGE AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR KRAFT FOODS SVERIGE AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap