Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.kockkläder.com

Huvudkontor:
Blåsbo Badelunda
725 96 Västerås

Kockkläder.com


För oss på kockkläder.com är du som kund absolut det viktigaste! Vårt mål är att ge dig bra service och leverera arbetskläder med hög kvalité till ett bra pris. Eftersom vi har sålt arbetskläder sedan 12 år tillbaka har vi jobbat upp ett kontaktnät av leverantörer och kan därför erbjuda er de flesta märken som finns på marknaden till otroligt attraktivt pris!! Dessutom leverans inom 1-3 dagar!

Just nu skickar vi er varorna FRAKTFRITT när ni handlar över 1000SEK!!

Kockkläder.com drivs med ledning av mig Roland Johansson, jag har jobbat som professionell kock i 10 år. Under de åren lärde jag mig vilka kockkläder som passat bäst för att tåla det hårda trycket som oftast är i de flesta restaurangkök, kockkläder som ska tåla att tvättas i varma temperaturer varje dag men ändå hålla formen för att kunna gå ut och representera bland gästerna.

Jag tror mig också veta vad som är det bekvämaste plaggen att ha i ett varmt restaurangkök.Därför har vi valt att arbeta med de bästa kockkläder tillverkarna på marknaden, och våra mål är att ge dig bra service och leverera arbetskläder med hög kvalité till marknadens bästa pris.

För oss på Kockkläder.com är du som kund absolut det viktigaste!

Vi önskar dig välkommen till oss på Kockkläder.com

Sökord
Kockrock kockrockar kockbyxor förkläden kockmössa kockskor arbetsskor kockkläder restaurangkläder

PRODUKTER FRÅN KOCKKLÄDER.COM

KOCKKLÄDER.COM PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR KOCKKLÄDER.COM

Kockrock

Kockrockar

Kockbyxor

Kockskor

Arbetsskor

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap