Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.jysk.se/btb

Huvudkontor:
Allén 68
593 61 Västervik

Fax:
0490-835 93

JYSK


JYSK har många butiker i både Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi är dessutom leverantör till storkunder, såsom hotell, semesterorter, vandrarhem, campingplatser, offentliga institutioner, militären, sjukhus, idrottsklubbar, äldreomsorgen samt många privata företag.

Genom BtB avdelningen har ni möjlighet att få extra bra erbjudande nästa gång ni köper mycket täcken, kuddar, madrasser, möbler, linnen, handdukar m.m. Vi har kort leveranstid, eftersom vi alltid har en större lagerbehållning på vårt centrallager och ofta finns det möjlighet för dag till dag leverans via våra lokala butiker.

Även med reklamtryck
Genom vårt nära samarbete med leverantörerna, så har vi även möjlighet att erbjuda en rad specialprodukter enligt ert önskemål.

B.l.a kan vi erbjuda följande specialartiklar:
- Handdukar m/logo
- Badkappor m/logo

Har du frågor - eller vill du ha ett speciellt grossisterbjudande, så står vi alltid till förfogande. Slå oss en signal på tfn 040-691 41 60.

PRODUKTER FRÅN JYSK

JYSK PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR JYSK

hotellsängar

hotellsäng

hotell sängar

ramsängar

ramsäng

kontinentalsäng

kontinentalsängar

kontinentala sängar

motorsängar

ställbara sängar

ställbar säng

sängkläder

bäddmadrasser

bäddmadrass

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap