Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.jamtlandsbryggeri.se

Huvudkontor:
Box 224
S-831 23 Östersund

Fax:
063 - 57 59 90

Jämtlands BryggeriBetygen är alltid de högsta möjliga, och förutom de mediala framgångarna har våra öl vunnit guld på Stockholm Beer Festival.

Sammanlagt har vi vunnit 58 guld, 28 silver och 14 brons på de blott åtta år vi varit med och konkurrerat om medaljerna. Då vi tävlar mot 600 andra ölmärken är vi speciellt stolta över vårt lilla bryggeri.

Inget annat bryggeri har någonsin haft sådana framgångar!

Vi är ett av landets minsta bryggerier och har bryggt öl sedan januari 1996. Vi brygger ölen med omsorg för hand i små mängder för att garantera en hög kvalitet. Idag gör vi 11 sällsynt välsmakande ölsorter och de representerar dessutom en bredd av världens stora öltyper.

Bryggeriet har en möjlig årsproduktion på cirka 700 000 liter öl. Kvalitet är ett honnörsord för oss. Råvarorna i våra öl är av mycket hög standard och valda just till de ölsorter som vi brygger.


Den malt vi använder kommmer från Thomas Fawcett & Sons Ltd, Castleford, West Yorkshire England - ett prisbelönat familjägt mälteri med över 200 års erfarenhet av mältning. Mälteriet köper sitt korn efter noggranna analyser och urval. För våra överjästa öl (Ales och Porter) använder vi golvmältat vinterkorn. Malt gjort på vinterkorn ger ölet en rundare och mjukare smak och golvmältningen är en process som leder till högsta kvalitet på maltet.
Humlen som vi använder är också av yppersta kvalitet. Vi köper humlen från England, Tyskland och USA.

Alla våra öl är så kallade färsköl, det vill säga opastöriserade.

Hör gärna av dig på telefon 063 - 57 59 80 om du är intresserad av att ta in våra produkter i ditt sortiment!

PRODUKTER FRÅN JÄMTLANDS BRYGGERI

JÄMTLANDS BRYGGERI PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR JÄMTLANDS BRYGGERI

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap