Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.ipinium.se

Huvudkontor:
Box 50
471 25 Skärhamn

iPinium AB


Det är intresset för god mat som gör att vi finns till. Som gör att vi lockas till produkter som förhöjer upplevelsen av smak.

Vi har privilegiet att erbjuda högkvalitativa och unika produkter inom kök, matlagning, beredning och förvaring av mat. Varje dag så hittar vi detaljer som höjer känslan för matlagningen.

Små och stora kvalitetsförbättringar, miljö och energibesparande finesser, som går hand i hand med hälsomyndigheternas krav.

Vår vision är att göra din matlagning både roligare och lättare och att dessutom ge dig ett smakrikare slutresultat. Självklart också med en bättre miljö och ekonomi i åtanke.

Har du några som helst frågor rörande våra produkter eller kanske har en egen idé som underlättar livet i köket, är du varmt välkommen att höra av dig.

iPinium tänker på mat, när du tänker på mat, tänk iPinium!

PRODUKTER FRÅN IPINIUM AB

IPINIUM AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR IPINIUM AB

Blandare

Knivslip

Potatisskalare

Porslin

Glas

Bestick

Knivar

Kök

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap