Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.decoflame.com

Huvudkontor:
Sidensvansvägen 42
192 55 Sollentuna

Infralog / Decoflame


Decoflame> har skapat ett sortiment exklusiva brasor i kompromisslöss danskt design och kvalitet, och är i dag ledande på bioetanolbrasor. Decoflames produkter finns ett 20-tal länder runt om i världen.
Decoflame ApS grundades 2007 av den danska designern Kjell Thomsen.

Brasorna är rökfria vilket gör att de inte kräver någon inkoppling via skorsten eller stora interiöra ingrepp vid installation. Med en stilren design är brasorna också en trevlig och dekorativ möbel som skapar en härlig atmosfär. Produktsortimentet med decoflame® brasor innefattar modeller som kan hängas på vägg, byggas in i vägg, stående golvmodeller samt helt kundanpassade och specialdesignade modeller.

I Sverige har Infralog AB agenturen och för decoflame® produkterna och är således också distributör. Infralog är ett familjeföretag som har två verksamhetsområden; bygg- och projektledning samt agenturverksamhet. Infralog levererar bioetanolbrasor primärt till återförsäljare, inredningsföretag, byggentreprenörer samt hotell och restauranger.
 

PRODUKTER FRÅN INFRALOG / DECOFLAME

INFRALOG / DECOFLAME PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR INFRALOG / DECOFLAME

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap