Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.hrfformedling.se

Huvudkontor:
Markgatan 11
703 55 Örebro

Fax:
019 - 12 71 20

HRF Förmedling


HRF Förmedling, grundat 1988, är idag Sveriges branschledande företag med specialisering på försäljning av hotell och restauranger.

HRF förmedlar även nattklubbar, pubar, caféer, gatukök, pizzerior, pizzabutiker, salladsbarer, spelbutiker, livsmedelsaffärer, bensinstationer m m. På senare tid har vi utökat med andra verksamheter inom besöksnäringen såsom aktivitetsföretag och event-bolag .

HRF Förmedling har idag kontor i Stockholm,Göteborg Malmö (2 kontor), Örebro, Jönköping, och Umeå. På samtliga kontor arbetar branschkunniga och erfarna mäklare.

Inom företaget har vi också avdelningar med spetskompetens. Exempel på dessa avdelningar är hotellgruppen och aktivitetsföretagsgruppen. Vi har också en egen finansieringsavdelning som bara arbetar för att finansiera de objekt vi förmedlar.
Vår juridiska avdelning hjälper både personal och våra kunder med juridiska frågor.

Det är med förtroende ni kan vända er till HRF Förmedling både som köpare och säljare. Vi är marknadsledande därför att vi är specialister inom näringen. Att sälja företag kan inte jämställas med att förmedla fastigheter. Vi samarbetar därför nära med bl a Nutek, Almi och etablerade finanspartners.

HRF FÖRMEDLING PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR HRF FÖRMEDLING

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap