Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.hotshots.se

Huvudkontor:
Jättekullegatan 22
41507 Göteborg

Hotshot´s


På med solbrillor & hatt - nu drar vi ut med svett & lack!! När mörkret faller på så startar processen med att förvandla publiken till hejdlöst törstiga och nöjeslystna filurer... Vad vill då vi alla ha ut av vår visit på ostadiga ben denna kväll ?? JO..PARTY.. Hur gör man då för att få dennes bakdel att resa sig från den numera väluppvärmda stolsdynan? SVARET ÄR: aktiviteter utan onödiga cykelturer & akrobatiska övningar. När planeten månen stiger upp mot skyn kommer lösningen med express till just ER!! ..... HOTSHOT'S motto är att alla skall finna tillfredställelse både på krogen å´ logen, sångkunnig eller ej! Med ca 150 jobb om året över hela Sverige, Danmark & Norge så vågar vi lova att denna produktion är ett måste att se och begrunda! Med HOTSHOT'S på scen aktiveras även den mest inbitne stolsvärmaren OCH ALLT KAN HÄNDA !!!!

HOTSHOT´S PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR HOTSHOT´S

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap