Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.hotellinx.com

Huvudkontor:
Uudenmaankatu 6 A
FIN-20500 Turku, Finland

Hotellinx Systems


Hotellinx Suite hotellsystem - ett enda verktyg täcker både hotell och restaurang

Hotellinx Suite är ett hotellsystem som över 1200 hotell över hela världen förlitar sig på för att framgångsrikt bedriva sin verksamhet. Hotellinx Suite är resultatet av en lång erfarenhet av hotellsystem samt ett nära samarbete med användare och andra experter på hotellverksamhet i många länder.

Hotellinx Suite omfattar hantering av rum, mötesutrymmen, aktiviteter, restaurangbord och andra kapaciteter. Allt från marknadsföring till bokningar, gästservice och fakturering ingår i en och samma omgivning.

Ett enda verktyg för hela den operationella verksamheten betyder minskade investeringar i programvara och minskade kostnader för utbildning av personalen. Arbetet underlättas och servicen förbättras då bristande kunskaper i att använda olika system och missförstånd p.g.a. ofullständig information kan undvikas.

Integration till andra system så som telefon, låssystem och betaltv minskar också på arbetsbördan och snabbar upp servicen. Hotellinx.Net ger dig Internet-bokningar utan transaktionskostnader.

Hotellinx Suite är flexibelt, med olika lösningar för olika typer och storlekar av hotell och hotellkedjor.

PRODUKTER FRÅN HOTELLINX SYSTEMS

HOTELLINX SYSTEMS PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR HOTELLINX SYSTEMS

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap