Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.hobart.se

Huvudkontor:
BOX 2101
19602 Kungsängen

Fax:
08-584 509 29

Hobart Scandinavia AB


HOBART är världens ledande tillverkare av professionella diskmaskiner. Vi har maskiner för alla typer av användning inom hotell, restaurang, caféer, skolor och övrig offentlig sektor.

Våra diskmaskiner finns i två versioner, PROFI som är våra standardmaskiner och PREMAX som är vår "top of the line" serie med den allra senaste och mest miljöbesparande teknologin. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt maskin för ditt projekt.

All utveckling och tillverkning för den europeiska marknaden sker i fabriken i Offenburg i södra Tyskland. Vi erbjuder driftssäkra maskiner av mycket hög kvalitet, som är enkla att använda och som har mycket låga driftskostnader.

Fabriken i Offenburg är miljö och kvalitets certifierad enl. ISO 5001, 14001 och 9001. Hobart Scandinavia ApS är ett nordiskt företag med försäljningskontor i Sverige, Norge och Danmark samt återförsäljare i Finland och på Island.

Utöver Hobart diskmaskiner arbetar vi även med Hobart blandningsmaskiner och Foster kylutrustning. Vi har ett rikstäckande nät av anslutna serviceföretag.

Sökord:
Diskmaskiner glasdiskmaskiner vattenbad underbänksdiskmaskiner huvdiskmaskiner frysskåp frys grovdiskmaskiner gasspis shock freezer shockfreezer tunneldiskmaskiner kyl kylskåp backdiskmaskiner blandningsmaskiner

PRODUKTER FRÅN HOBART SCANDINAVIA AB

HOBART SCANDINAVIA AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR HOBART SCANDINAVIA AB

Diskmaskiner

Glasdiskmaskiner

Vattenbad

Huvdiskmaskiner

Frys

Grovdiskmaskiner

Gasspis

Shock

Freezer

Shockfreezer

Tunneldiskmaskiner

Kyl

Backdiskmaskiner

Blandningsmaskiner

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap