Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.hedegaard-foods.dk

Huvudkontor:
Glerupvej 5
9560 HANDSUND DANMARK

Hedegaard Foods


HEDEGAARD foods är livsmedelsdivisionen i det börsnoterade HEDEGAARD A/S med en årligen omsättning på mer än 1,7 miljarder DKK. HEDEGAARD foods omsatte i 2004 för 304 miljoner DKK och hade et överskott på 11,8 miljoner DKK. HEDEGAARD foods' aktiviteter består i förpackning av ägg, produktion av pastöriserade ägg produkter och kokta, skallade ägg. En stor del av produktionen är ekologisk. De färska äggen samlas in varje dag och transporteras i kylbilar till ett av Skandinaviens modernaste äggpackerier med en kapacitet på mer än 1 miljon ägg om dygnet, eller till vår egen äggproduktfabrik En effektiv kvalitetskontroll är en väsentlig del av företagets profil. Igennem det unikke koncept kontrolleras produkterne från ”Jord till Bord”. Verksamhetens äggpackeri och äggproduktfabrik i Hadsund er BRC og IFS godkände. Alla verksamhetens aktiviteter är HACCP certificerat. HEDEGAARD foods har export av ägg och äggprodukter till Sverige och Tyskland. HEDEGAARD foods har cirka 110 medarbetare.

HEDEGAARD FOODS PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR HEDEGAARD FOODS

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap