Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.hallins.com

Huvudkontor:
Fabriksvägen 1
599 33 Ödeshög

Fax:
0144-314 00

Hallins


Hallins Verkstäder tillverkar och utvecklar ett brett sortiment av egna produkter, främst för restaurang och storkök. Men vi har också omfattande systemproduktion med helhetsansvar.

Vi har i mer än 80 år utvecklat metoderna för materialbearbetning, kvalitetskontroll och leveranssäkring. Idag är vi en toppmodern verkstadsindustri med 75 anställda och en omsättning på 100 miljoner kronor.

Vår ambition är att vara en allkonstnär inom rostfritt, aluminium och stål. Det betyder förstås att ha de bästa tänkbara verktygen. Men det viktigaste är att behärska tekniken fullt ut, med den känsla och finess som kommer ur erfarenhet, kompetens, idérikedom och skickligt hantverk. På så sätt blir varje produkt något av ett konstverk med genuin kvalitet i alla avseenden.

Med kunder inom bland annat förpacknings-, läkemedels- och livsmedelsindustri är det givet att vi tillämpar GMP, Good Manufacturing Practice.

----------------------------------------------------------------------
Sökord
----------------------------------------------------------------------
Bordsvagn Bordsvagn Minirullbord Rullbord Serveringsbord» Storköksvagn Storköksvagn Kombivagn Avställningsbord Buffévagn Flamberingsvagn Brickvagn Kantinvagn Kantinvagn Korgvagn Korgstaplingsvagn Diskgodsvagn Kryddvagn Förvaring Kryddvagn Beredning Skyffelvagn Platåvagn Platåvagn Hinkvagn Redskapsvagn Hjulunderrede Säckvagnar Säckställ

PRODUKTER FRÅN HALLINS

HALLINS PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR HALLINS

Bordsvagn

Bordsvagn

Minirullbord

Rullbord

Kombivagn

Flamberingsvagn

Brickvagn

Kantinvagn

Kantinvagn

Korgvagn

Korgstaplingsvagn

Diskgodsvagn

Kryddvagn

Kryddvagn

Beredning

Skyffelvagn

Hinkvagn

Redskapsvagn

Hjulunderrede

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap