Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.grotvikform.se

Huvudkontor:
Keramikplatsen 1B
302 71 302 71 HALMSTAD

GROTVIKFORM


Vi på Grotvikform AB gör det vi tycker är kul – och det är inredning för hotell, restaurang, konferens, butiker och offentliga miljöer. Därför är vi mycket stolta och nöjda över våra noga utvalda produkter för dessa ändamål.

Vi vet att det krävs något extra som får människor att trivas och att må bra och det är där våra produkter och vår kunskap kommer er till godo. Vi vill hjälpa hjälpa dig att få människor att trivas, spendera och att kommer tillbaka, igen och igen. Att era gäster eller kunder skall få en upplevelse i en designad och genomtänkt miljö som är stilren och tidlös.

Genom våra produkter kan ni bättre förmedla och förstärka ert budskap.

Hittar du inte det du vill ha i vårt produktsortiment är du välkommen att höra av dig. Vi tar gärna kundspecifika uppdrag och hjälper er med allt från specialprodukter till inredningsdesign och utemiljö.

PRODUKTER FRÅN GROTVIKFORM

GROTVIKFORM PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR GROTVIKFORM

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap