Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.grillsymbol.se

Huvudkontor:
Lundåkravägen 17
246 51 Löddeköpinge

GrillSymbol - Matlagningute Norden AB


Nu är det dags att flytta matlagningen ut på uteserveringen eller afterski-altanen! De stora stekhällarna, wokpannorna och barbeque
rökugnarna från GrillSymbol blir ett svårslaget inslag
i din serveringsmiljö.


GrillSymbol bildades år 1998 i Tallinn, Estland, som ett företag för design och tillverkning av professionella pannor och BBQ rökugnar för utomhusbruk.

Med ett ungt och nytänkande designteam har man snabbt lanserat mångsidiga och potenta storpannor och BBQ ugnar som har alla de egenskaper som såväl professionella matkreatörer som drivna amatörkockar behöver och uppskattar.

GrillSymbol pannorna, stekhällar, paella- och wokpannor finns i storlekar från 580 mm till 960 mm och är gjorda i både rostfritt stål, inox modellerna, och vanligt varmvalsat stål som standard!
De nyaste pannorna har laserskurna och träbelagda handtag!

GS Pannorna har 25 års garanti.

25 års garanti säger allt om produktens hållbarhet!

EcoSolution – Vindskydd i mästarklass
Det förnämliga, unika och designskyddade vindskyddssystemet EcoSolution gör pannorna i det närmaste okänsliga för blåst och drag. Genom dubbla skyddsplåtar runtom och en perforerad bottenplåt tillåts nästan ingen värme gå till spillo!

All hetta som produceras av de olika två-treringade brännarna riktas upp emot pannan och värmeförlusten i sidled är minimal.
Att så är fallet känner man snabbt genom att lägga handen på det yttersta skalet i vindskyddet, alltid handvarmt , aldrig brännande.
Man har konstaterat upp till 20 % minskning av gasolåtgången tack vare Eco Solution.

Elektrisk tändning
Samtliga brännare från GrillSymbol är utrustade med batteridriven elektrisk tändning som kontrolleras från reglageboxen . Du tänder med ett knapptryck en eller flera gasolkretsar efter behag och behov!

Demontering
Att plocka isär en GrillSymbol panna går i en handvändning eftersom de stabila benen sitter behändigt fästa med vingmuttrar.
Själva pannan vilar fritt på gasolbrännarens bärande distanspunkter och kan följaktligen enkelt lyftas av, placeras på ett bordsunderlägg, hängas på en krok på väggen eller stuvas in i bilen/båten för transport.
Kvar blir endast själva Eco Solution enheten, lätt att hantera och placera.

Tillbehör
• GrillSymbol sortimentet kan förses med skyddande överdrag i UV-beständig och vattenavvisande väv.

• Om man så vill kan pannorna förses med högklassiga , sväng- och låsbara länkhjul av industrikvalitet.

• Stora formpressade aluminium lock finns till alla stekhällarna.

• Adapterringar som anpassar de djupa wokpannorna till samma brännare som stekhällarna använder, två pannor – en brännare!

• Det senaste tillskottet är en ångkokningsplatta i perforerat rostfritt stål som låter dig ångkoka stora fiskar eller grönsaker om så önskas.

• För skydd mot blåst över maten likaväl som fettstänk mot omgivningen finns ett stänkskydd i rostfritt stål till de större stekhällarna.

GrillSymbol representeras i Sverige av Matlagningute Norden AB och
saluförs av ett växande antal återförsäljare, nya sökes konstant.


Uthyrning av stekhällar,paellapannor och wokar
Matlagningute Norden AB hyr även ut kompletta utrustningar till företag som vill pröva på en tid innan investeringen!
Nu är det endast kockens fantasi som sätter gränserna!

Hyrestiden debiteras i förskott och räknas per
dygn från avhämtningstidpunkten!

Grupp 1.: Pris per dygn 500,- exkl. moms / 625,- inkl. moms
* MUURIKKA 58 cm (kapacitet för 8 - 10 pers), komplett med brännare, slang och reduktionsventil, stekspade och skyddsfett!

* PAELLAPANNOR I STÅL, 50,60, 70, 90 cm (kapacitet för 14 - 50 pers), komplett med brännare, slang och reduktionsventil, stekspade.


Grupp 2: Pris per dygn 600,- exkl. moms / 750,- inkl. moms
* STEKHÄLL GS 720 (72 cm diameter och kapacitet för 20 personer), komplett med brännare, slang och reduktionsventil, stekspade och skyddsfett!

* WOKPANNA GS 675 (67,5 cm diameter, kapacitet för 20 personer), komplett med brännare, slang och reduktionsventil, stekspade och skyddsfett..


Grupp 3.: Pris per dygn 700,- exkl moms / 875,- ink moms
* MUURIKKA 100 Pro, (96 cm diameter och kapacitet för minst 50 personer). Komplett med hjul, lock och överdrag, slang med reduktionsventil, stekspade och skyddsfett.

* STEKHÄLL GS 960, 96 cm diameter och kapacitet för minst 50 personer), komplett med brännare, slang och reduktionsventil, stekspade och skyddsfett!

* WOKPANNA GS 915, (91,5 cm diameter och med kapacitet för 50 personer), komplett med brännare, slang och reduktionsventil, stekspade.

EXTRA DYGN (exkl. moms)
Grupp 1. 300,- Grupp 2. 400.- Grupp 3. 500,-


EXTRA Vecka (exkl. moms)
Grupp 1. 2000,- Grupp 2. 3000,- Grupp 3. 4000,-

EXTRA MÅNAD (exkl. moms)
Grupp 1. 3000,- Grupp 2. 4000,- Grupp 3. 5000,-


Priserna är hämtpriser. Fraktpriser och långtidshyra enligt överenskommelse.

PRODUKTER FRÅN GRILLSYMBOL - MATLAGNINGUTE NORDEN AB

GRILLSYMBOL - MATLAGNINGUTE NORDEN AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR GRILLSYMBOL - MATLAGNINGUTE NORDEN AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap