Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.granuldisk.com

Huvudkontor:
Jägershillgatan 15
213 75 MALMÖ

Fax:
040-21 07 21

Granuldisk AB


VÄLKOMMEN till den effektiva och miljövänliga lösningen för grovdisk
I mer än 20 år har GRANULDISK levererat gröna grovdisklösningar med minskad miljöpåverkan. Kunderna sparar inte bara pengar – genom att använda GRANULDISKs produkter är de också delaktiga i en process som innebär minskad påverkan på vårt ekosystem.

Våra kunder jublar!

"Med en diskmaskin från GRANULDISK, får jag och min kollega mer tid till att förbereda vår matlagning och våra inköp" (Fredrik Nordmark, Kökschef, Malmö)

"Hygienen är avgörande för ett sjukhuskök. Med Granultekniken vet vi att disken blir ren. Maskinen arbetar tyst och går fint in i arbetsmiljön" (Akademiska Sjukhuset, Uppsala)

"Våra kantiner och bleck har blivit som nya sen vi började använda vår diskmaskin från GRANULDISK. Våra kollegor undrar om vi har köpt nytt" (Nils-Jörgen Aas, Kökschef på Hotel Continental, Oslo)

"Vi klarar oss inte utan maskinen" (Horsens Sjukhus, Danmark)

"Sedan vi fick vår GD 900 har vattenkonsumptionen minskat med nästan 75 %, och arbetskostnaderna har sjunkit med 50 %" (Bolton Hospital NSA, UK)
 

NYHETER FRÅN GRANULDISK AB

PRODUKTER FRÅN GRANULDISK AB

GRANULDISK AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR GRANULDISK AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap