Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.goutera.se

Huvudkontor:
Vretvägen 13
142 34 Skogås

Fax:
08-771 77 40

Goutera AB


Goutera AB har tillverkning i Stockholm av äkta italiensk pasta.

Vi tillverkar alla former och sorter av pasta, från de enklare såsom t ex Spaghetti och Tagliatelle till fylld pasta som t ex Tortelloni, Panzotti, Cannelloni och Delizie.


Pastadeg och fyllningar tillverkas efter italienskt recept och enligt gammal italiensk hantverkstradition. Det innebär att vi gör vår pasta på 100% durum-mjöl semolina av högsta kvalitet och med färska ägg. Det ger en tunn och fast pasta som blir färdig efter några minuters kokning. På så sätt behåller den smaken och aromen av de ingredienser som används till fyllningen.

Eftersom pastan tillverkas av riktiga och färska råvaror behöver vi inte tillsätta vare sig konserveringsmedel eller färgämnen. Den färgade pastan färgas med t ex spenatpulver, tomatpulver eller bläckfiskbläck. Det gör att den får den naturliga och aptitretande färgen som av alltid är resultatet av att produkten är gjord med fräscha och äkta råvaror. Att dessutom viktökningen vid kokning är ca 95 - 98% bidrar till synnerligen god ekonomi!

För att säkerställa den obrutna kylkedjan levererar vi den färdiga produkten med egna kylbilar (se bild) .


Med vänlig hälsning
Owe Rönning

PRODUKTER FRÅN GOUTERA AB

GOUTERA AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR GOUTERA AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap