Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.gbg-storkok.se

Huvudkontor:
Ånäsvägen 44
401 24 GÖTEBORG

Göteborgs Storköksservice


Service och reparation av restaurangmaskiner. Bildades 1990 då serviceavdelningen på Hjerkwist Storköksutrustning bröt sig loss och startade eget.

Då bestod företaget av två personer Tony och Roger. Första tiden i ett tätt samarbete med Hjertkwist Storkök men då den firman gick i konkurs under 1991 fick vi snart stå på egna ben. Idag är vi fem personer som arbetar på GSS samt kanske ytterligare fem underentrepenörer som hjälper till med specialkunskaper som gas, elinstallation, kylservice samt svets o plåtarbeten.

Idag arbetar vi främst med Storkök såsom Hotell, Skolor Äldreboenden och Större personalrestauranger.

Vi är utbildade och auktoriserade på att reparera och utföra service på flertalet ledande varumärken såsom Wexiödisk, Rational, Granuldisk, Hounö, Jöni, Getinge, Hobart, Elektrotermo, Eloma, Gastroteknik, Unox, RoundUp,

Storköksservice, reparationer, storköksmaskiner.

PRODUKTER FRÅN GÖTEBORGS STORKÖKSSERVICE

GÖTEBORGS STORKÖKSSERVICE PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR GÖTEBORGS STORKÖKSSERVICE

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap