Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.gorgonzola.se

Huvudkontor:Gorgonzola.se


Välkomna till gorgonzola.se här kommer ni förhoppningsvis att få läsa om saker som ni inte redan visste.

Vad vi vill med gorgonzola.se?
Vårt mål med bloggen är att berätta om det goda som finns runt om i världen som ibland kan vara svårt att hitta. Namnet var enkelt att välja, gorgonzola är och förblir en förebild på en utmärkt produkt. Vi lyfter på kockmössan åt en förstklassig produkt!

Sedan starten den 1:e januari 2008 och vi har haft lite mer än 50 000 besökare och antalet besökare ökar explosionsartat för varje vecka vilket är mycket roligt för oss. Vad är det som kommer att ske inom kort är att vi kommer att vara uppe på Vinordic & Gastronord. Jag hoppas att kunna återkomma med många spännande artiklar från mässornas värld.

Vill ni komma i kontakt med gorgonzola.se så sker det enklast via e-post på info@gorgonzola.se eller vill du tipsa om ditt bästa recept så gör det till recept@gorgonzola.se. Kundrelaterade frågor skickas till anders@gorgonzola.se eller ring på telefon 0734 232365. Om det gäller det bilder så kontakta Anders Lantz på anders.lantz@gorgonzola.se.

GORGONZOLA.SE PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR GORGONZOLA.SE

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap