Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
info@expoclean.se

Huvudkontor:
Sigfridsvägen 10
352 57 VÄXJÖ

Expo Clean


Expo Clean är ett svenskt företag engagerad i att, på ett miljövänligt sätt, förbättra hygienen . Expo Clean tillhandahåller miljövänliga och effektiva produkter som begränsar skadliga bakterier, mögelsporer och partiklar.

Expo Cleans anläggningar är utrustade med en innovativ teknik som ger en inomhusmiljö ren luft fri från odörer, bakterier och partiklar. Expo Clean fokuserar på hygienen, effektiviteten och miljövänligheten.

Expo Clean erbjuder produkter för hygienhantering inom dagligvaruhandel, hotell och restaurang, camping och fritidsanläggningar, frisör- och skönhetssalonger och fastighetsförvaltning.

Företaget jobbar med innovativa helhetslösningar i kombination med ny teknik och möjlighet till exponering. Förutom hygieniska helhetslösningar erbjuder vi även teleskopstativ för ökad åtkomst.

• Specialisering på metoder för förbättrad hygien med innovativa produkter i kombination med ny teknik.

• Tillverkning av produkter baserat på hygieniska helhetslösningar inom dagligvaruhandel, hotell och restaurang, camping och fritidsanläggningar, frisör- och skönhetssalonger och fastighetsförvaltning.

• Samarbete med ledande utvecklare och företag inom energisnåla och miljövänliga lösningar för rening av luft och vatten.

• Erbjuder löpande serviceavtal med underhåll och service.

• Erbjuder marknadsplats för exponeringar samt för event och demoaktiviteter.

PRODUKTER FRÅN EXPO CLEAN

EXPO CLEAN PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR EXPO CLEAN

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap