Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.egte.se

Huvudkontor:
Materialvägen 7
611 45 Nyköping

Fax:
0155-21 85 60

EGTE-teknik AB


Vi erbjuder marknadens smidigaste fettavskiljare till restauranger-, cafeér och storkök. BIG DIPPER kräver minimalt med utrymme och du slipper dyra installationskostnader.

Fettavskiljaren monteras direkt på avloppet i köket, sallad och andra rester hamnar i en korg som töms enkelt av personalen.

Fettavskiljaren har en sensor som startar när behov finns. Det sitter ett värmeelement i avskiljaren för att värma ev. stelnat fett.

Ett roterande hjul fångar upp fettet på ytan, och det stryks av mot ett gummiblad, därefter hamnar fettet i en löstagbar behållare.

Behållaren töms ca en gång per dygn av kökspersonalen och samlas i ett större kärl som kan placeras i soprum tex.
I och med att man kan ta hand om fettet själv, slipper man slamsugningsavgifter och kan skriva av fettavskiljaren på några år.

Om du vill sätta att in-utlopp skall vara på motsatt vis är det bara att snäppa bort överdelen på fettavskiljaren och vända på burken så att silkorgen kommer vid inloppet.
Diskmaskinen ansluts alltid efter fettavskiljaren


----------------------------------------------------------------------
Om Företaget
----------------------------------------------------------------------
EGTE-TEKNIK AB i Nyköping är ett flexibeltingenjörsföretag med inriktning på teknisk försäljning av maskin- och processutrustning, inom Livsmedels-, Mejeri-, Bryggeri-, Kemiskteknisk-, Läkemedels- och Pappers/Cellulosaindustrin. De dominerande företagen inom dessa branscher tillhör vår kundkrets.

PRODUKTER FRÅN EGTE-TEKNIK AB

EGTE-TEKNIK AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR EGTE-TEKNIK AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap