Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.eatgood.se

Huvudkontor:
Åsboholmsgatan 16
SE-504 51 Borås

EatGood


Vi på EatGood brinner för att människor ska kunna äta den mat de gillar utan att fara illa. Därför utvecklar och lanserar vi lösningarna som gör ohälsosam mat mer hälsosam. Lösningar som inte kräver ändrat beteende hos konsumenten.

LIGHTFRY ÄR EN UGN SOM TILLAGAR POMMES FRITES MED ÅNGA OCH VARMLUFT ISTÄLLET FÖR FRITYROLJA. Tillagningen är indelad i två steg. Först en ångfas som ger en grundlig genomkokning av produkten. Därefter en krispfas där en fläkt med mycket varm och torr luft ger vår pommes frites en krispig yta.
Allt sker i en roterande trumma i ett tillslutet ungsutrymme – därmed krävs minimal tillsyn. Du slipper slösa el på att hålla frityrolja varm. Dessutom finns ett särskilt program på 45 sekunder för återuppvärmning av förprocessade pommes frites.

1. FRIGÖR TID
2. ENERGISNÅLT
3. AUTOMATISKT

KLASSISKT KRISPIGA OCH GYLLENBRUNA POMMES FRITES, UTAN ATT GE AVKALL PÅ SMAK, KONSISTENS ELLER HÄLSA. Tvärtom, det smakar som pommes frites ska smaka – härligt friterad potatis utan frityrolja.

- UPP TILL 60 % MINDRE FETT
- LÄNGRE SERVERINGSTID
- PERFEKT SMAK

PRODUKTER FRÅN EATGOOD

EATGOOD PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR EATGOOD

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap