Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.easytouch.se

Huvudkontor:
Marieholmsgatan 64
415 02 GÖTEBORG

Easytouch AB


Easytouch erbjuder prisvärda: Kassasystem - Pagersystem - Beställningsystem - Kassaregister - Handterminaler - System för tidsregistrering - RFID armband, och mycket mer...

Easytouch är ett företag med 25 års erfarenhet av försäljning, support och service av kassasystem.

Easytouch kassasystem är ett flexibelt system som gör att vi når många olika branscher såsom restaurang, fastfood-, konditorier, caféer, catering och fackhandel.

Easytouch ser positivt fram emot de nya lagar som kommer nästa år om certifierade kassasystem.

----------------------------------------------------------------------

Settler Unitouch HandTerminal: Ersättningen av den handskrivna bongen är en riktig uppfinning. Genom att använda Settler Unitouch Handterminal kan du spara mycket pengar och tid.

● Det här trådlösa beställningsystemet i form av en handdator ryms i fickan och är speciellt framtaget för hotell, restaurang och catering branschen och ger dig en rad fördelar.

● Att ansluta dessa handterminaler till det stationära Settler Unitouch systemet är mycket enkelt och gör konfigurationen komplett!

● Programmens layout är den samma på både det stationära kassasystemet och handterminalerna och funkar på precis samma sätt vilket underlättar för personalen.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att spara både tid och pengar!

----------------------------------------------------------------------

JTECH
Ett trådlöst pagersystem låter serveringspersonalen veta direkt när deras gästers mat står och väntar i luckan. Detta sker genom att en dosa i serveringspersonalens ficka vibrerar när kockarna ställer fram maten.

----------------------------------------------------------------------

JTECH "Pagersystem"
Ett "pagersystem" fungerar så att gästen får med sig en liten "puck" när dom beställer sin mat eller dryck. När maten är klar blinkar en lampa på pucken som talar om för gästen att maten är klar att hämtas vid serveringsdisken.

Genom att installera vårt "puck" och pagersystem så sänker du dina personalkostnader och ökar tempot i serveringsfasen drastiskt.

Kontakta oss redan idag på telefon 031-7073030 för ett kostnadsförslag på våra olika system!

PRODUKTER FRÅN EASYTOUCH AB

EASYTOUCH AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR EASYTOUCH AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap