Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.diversey.com

Huvudkontor:
Liljeholmsv. 18
100 74 STOCKHOLM

Diversey


Diversey erbjuder ett komplett sortiment med produkter, system och service för hotell- & restauranger av alla storlekar


Restaurang- & Café
Vi hjälper dig att följa alla regler och lagar för hygien och rengöring samt att jobba i enlighet med egenkontrollen. Vårt erbjudande för restauranger innhåller även vårt SafeKitchen koncept som minimerar hälsoriskerna för din personal.

Vår tekniska serviceorganisation hjälper dig att lösa eventuella problem med diskmaskinen och säkerställer att ditt diskresultat alltid är utmärkt.

Hotell
Vårt erbjudande hjälper hotell att stärka sin image i alla delar av hotellet och passar såväl stora kedjor som mindre familjehotell. Vårt hotellkoncept täcker in restaurang och bar, kök, tvätt och reception och naturligtvis gästrummen.

Med Diversey produkter kan du försäkra dig att dina gäster alltid möts av ett skinande rent hotell i alla områden och att rengöringsarbetet blir enkelt och ergonomiskt. Vårt egenkontrollprogram hjälper dig att följa den nya lagstiftningen för livsmedelshantering i din verksamhet.

Livsmedelssäkerhet
Livsmedelsäkerhet är en nödvändig prioritering för alla livsmedelsproducerande företag. Trots specifik lagstiftning i olika europeiska länder gällande livsmedelssäkerhet är det en nödvändighet för livsmedelsföretag att skydda sitt varumärke och sina intäkter genom att försäkra sig om att alla livsmedel som ska konsumeras är säkra.

PRODUKTER FRÅN DIVERSEY

DIVERSEY PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR DIVERSEY

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap