Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.diskteknik.se

Huvudkontor:
Box 79
186 21 VALLENTUNA

Diskteknik AB


Sedan 1972 har Diskteknik hjälpt restauranger och krögare över hela Sverige med ert behov av fungerande diskmaskiner och ren disk.

Nu tar vi nästa steg och kompletterar vårt team. Genom att anställa ett antal hygienkonsulter vågar vi kalla oss för restaurangens kompletta hygienpartner. Vårt unika team kommer att göra ditt jobb betydligt enklare.

Samtidigt byter Diskteknik kostym för att förstärka bilden av oss som ett komplett hygienföretag.

SNABBT PÅ PLATS. Ni får ett lokalt baserat team och snabb service.

RÄTT PRODUKTER. Ni får proffsprodukter som doseras snålt och är miljögodkända för disk och hygien, samt reservdelar till alla typer av diskmaskiner. Allt finns i vår servicebuss, så vi kan snabbt lösa era problem på plats.

RÄTT KUNSKAP. Ni får ett team med unik kunskap och erfarenhet. Vi löser era disk- och hygienproblem. Vi tar hand om er diskmaskin. Behöver ni hjälp med egenkontroll? Behöver ni utbildning? Vill ni att vi skall vara med vid nästa inspektion?

Vi är din hygienpartner!

PRODUKTER FRÅN DISKTEKNIK AB

DISKTEKNIK AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR DISKTEKNIK AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap