Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.diskomat.se

Huvudkontor:
Årsta Skolgränd 12A
SE-117 43 Stockholm

Fax:
08-794 06 50

Diskomat


Kompletta disksystem för storkök och restauranger. Diskomat utvecklar och marknadsför system, komponenter och produkter för diskning, diskrumshygien, rangering och avfallshantering.

Spara energi, skydda ditt gods, effektivisera dina lokalytor

Vi automatiserar stora delar av din diskhantering och återvinner både värme och vatten. Minskad kemikalieanvändning och belastning på miljön.

Diskomat, en kunnig och långsiktig partner
Diskanläggningar har varit vårt specialistområde i mer än 50 år. Tillsammans med våra kunder över hela världen har vi projekterat och installerat disksystem för både flygkök, storkök och sjukhus. Under åren har vi även levererat många enstaka diskmaskiner.

Genom Diskomat får du en professionell partner av ett företag som kan diskning.

Vi erbjuder helhetslösningar av hela diskprocessen och föreslår olika grader av automation. Allt enligt våra kunders behov och önskemål.

Kort om Diskomat
Diskomat har jobbat med transport och hanterings-utrustning för diskrum under ett halvt sekel. I 35 år var företaget en avdelning inom Lorentzen & Wettre (bolag i Cardo-gruppen) och blev 1990 ett helägt dotterbolag.

1997 såldes bolaget till Gösta Torssell som idag är VD och med stort engagemang driver företaget framåt på den svenska och internationella arenan.

Diskomats personal har genom erfarenhet och egna innovationer tillägnat sig ett unikt kunnande när det gäller mekaniserade diskanläggningar för storkök.

PRODUKTER FRÅN DISKOMAT

DISKOMAT PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR DISKOMAT

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap