Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.designcollection.se

Huvudkontor:
Box 30084
200 61 LIMHAMN

Fax:
+46(0) 40-16 02 74

Design Collection AB


DESIGN COLLECTION AB är generalagent för de internationellt kända producenterna AKABA, och Carpyen, alla vars produkter präglas av stilren design och funktionell form. Vi vänder oss till restauranger, caféer, hotell, återförsäljare och arkitekter i de nordiska länderna.

DESIGN COLLECTION AB startades 1981 och har sedan dess levererat belysning och designmöbler till ett stort antal inredningsprojekt inom den nordiska marknaden.

DESIGN COLLECTION AB har en utställningslokal som är belägen i Norra Fiskehamnen, Limhamn. Här visar vi ett urval från vår kollektion av belysning och möbler.

PRODUKTER FRÅN DESIGN COLLECTION AB

DESIGN COLLECTION AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR DESIGN COLLECTION AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap