Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header

CorkPops


CorkPops har tillverkat unika och innovativa produkter i över 25år. Vi är stolta över att kunna säga att våra produkter är en del av våra dagliga firanden och högtider. Företaget startades av Far och Son i ett garage i Californien. För oss är de viktigt att kunna vara stolta över våra produkter och att de håller god kvalitét, något som syns genom hela vårat produktsortiment ända sen den första CorkPop's öppnaren lanserades. 

Tillverkningen ligger i Californien i USA och vi strävar alltid efter att tillverka så många produkter som möjligt "in-house" för att säkerhetsställa att produkterna håller den höga kvalitét som vårat varumärke står för.

I Sverige ansvarar DD Trading AB (556974-9673) för försäljning och distribution av CorkPops. Klicka här för mer information om var du kan köpa CorkPops produkter 

NYHETER FRÅN CORKPOPS

PRODUKTER FRÅN CORKPOPS

CORKPOPS PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR CORKPOPS

Vinöppnare

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap