Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.comers.se

Huvudkontor:
Östermalmsgatan 33
114 26 Stockholm

Comers - Bokningsystem


Välj ett modernt och helt webbaserat bokningssystem för hotell, vandrarhem, turism- & resebranschen!

Comers Hotel vänder sig till hotell, kursgårdar och vandrarhem som vill ha ett modernt bokningssystem och som samtidigt vill göra sitt hotell bokningsbart via Internet.

Bokningssystemet är helt integrerat med hemsidan vilket innebär att onlinebokningar automatiskt hamnar direkt i bokningssystemet. Välj om kunden betalar direkt på nätet eller vid ankomst/avresa.

Comers är även integrerat med ett antal olika system för t.ex. låshantering. Kontakta oss för mer information kring detta.

Utöver bokningssystem och onlinebokning så ingår även hemsida och ett publiceringsverktyg för att enkelt uppdatera information på hemsidan.

Andra nyheter som också lanseras är online-genererade bekräftelser och fakturor (PDF-dokument) som kunden laddar hem direkt vid bokningstillfället.

I tillägg till basmodulen så finns möjlighet att komplettera med paket- och aktivitetsbokningsmodul.

----------------------------------------------------------------------
8 goda skäl till att välja Comers Bokningssystem
----------------------------------------------------------------------

Enkelt att komma igång, enkelt att använda
Comers är helt webbaserat och alltid tillgängligt via en browser och en internetuppkoppling. Med Comers får ni alla fördelar ett webbaserat system ger.

Integrerad onlinebokning
Comers innehåller integrerade onlinebokningsmotorer för såväl enskilda produkter som paket. Bokar direkt mot kapacitet. Enskilda bokningar och paket bokas mot gemensam kapacitet.

Distribution i flera kanaler
Comers hanterar distribution genom olika kanaler. Det innebär att ni som kund kan koppla flera hemsidor mot Comers och välja vilka produkter och priser som distribueras via kanalen.

Dynamisk paketering av flyg, hotell, bil & aktiviteter
Med Comers paketerar och prissätter ni helt dynamiskt. I en och samma sökning kombineras flyg, boende, hyrbil och aktiviteter.

Modulbaserat - Möjligt att växa i
Comers är flexibelt och skalbart och hanterar allt ifrån ett enskilt hotell till en charterverksamhet med egen produktion eller en turoperatör med behov av GDS-kopplingar och andra leverantörsintegrationer.

Säkert och tillgängligt
Comers är flexibelt och skalbart och hanterar allt ifrån ett enskilt hotell till en charterverksamhet med egen produktion eller en turoperatör med behov av GDS-kopplingar och andra leverantörsintegrationer.

Onlinebetalning
Comers erbjuder enkel och PCI-certifierad onlinebetalning. Kunder betalar säkert och enkelt vid bokning. Anmälningsavgift och slutbetalning hanteras.

Ett system för alla produkter och processer
Med Comers får ni ett system för alla era produkter och alla era affärsdrivande processer. Ni kan lugnt förlita er på en leverantör och ni spar tid och kostnader.

PRODUKTER FRÅN COMERS - BOKNINGSYSTEM

COMERS - BOKNINGSYSTEM PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR COMERS - BOKNINGSYSTEM

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap