Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.carpediembeds.com

Huvudkontor:
Box 53
453 22 Lysekil

Fax:
0523 - 66 56 69

Carpe Diem Beds of Sweden


Carpe Diem Beds sängsortiment är miljöcertifierat (Svanenmärkt) och vi har nöjet att erbjuda dig den unika hotellsängen HÅLLÖ som endast säljs till hotell / konferensanläggningar.

Vi erbjuder även kuddar och täcken i silke så att du kan ge dina gäster en riktigt rogivande avkoppling vid sin vistelse.

I Carpe Diems sortiment av sovrumsmöbler hittar du bla kompletta justerbara sängar med eller utan massage, vanliga ram- och kontinentalsängar samt olika bäddmadrasser, sänggavlar och sängkläder.

Sängarna är byggda enligt svensk hantverkstradition av företrädesvis svenskt material och är gjorda för maximal tryckavlastning i kombination med tidlös design och en medveten miljöstrategi där samtliga av Carpe Diems sängmodeller är miljömärkta med Svanen.

Carpe Diem Beds finns via återförsäljare i ett tjugotal länder runt om i världen och har sitt huvudkontor och produktion i Lysekil, Bohuslän.

 

PRODUKTER FRÅN CARPE DIEM BEDS OF SWEDEN

CARPE DIEM BEDS OF SWEDEN PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR CARPE DIEM BEDS OF SWEDEN

hotellsängar

hotellsäng

hotell sängar

ramsängar

ramsäng

kontinentalsäng

kontinentalsängar

kontinentala sängar

motorsängar

ställbara sängar

ställbar säng

sängkläder

dagbädd

dagbäddar

bäddmadrasser

bäddmadrass

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap