Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.brafab.se

Huvudkontor:
Norra Össjö
310 21 Hishult

Fax:
0430-49329

Brafab


Via våra återförsäljare erbjuder vi ett brett sortiment av utemöbler för caféer, hotell och restauranger.

I årets katalog hittar du utemöbler för de flesta smaker och plånböcker. Samtliga kollektioner håller en genomgående hög kvalitet och är tillverkade av material som tar ansvar för miljö och framtid. Så när du sitter i en Brafabmöbel kan du helt enkelt slappna av och njuta lite extra av livet.

Design & Kvalitet
Vi har en egen, mycket aktiv avdelning för design och produktutveckling. Som du kan se i vårt nya sortiment har gränsen mellan innemöbler och utemöbler börjat suddas ut. Det är inte längre självklart att en utemöbel är det samma som en hopfällbar pinnstol. Långt där ifrån...

Material & Miljö
Brafab är medlem av Världsnaturfondens Global Forest & Trade Network (GFTN). GFTN är en sammanslutning av nationella och regionala nätverk av privata företag och miljö-organisationer som har förbundit sig att arbeta för att främja ansvarsfullt skogsbruk och trovärdig certifiering. Vi samarbetar med leverantörer som också är GFTN-medlemmar och kan leverera träprodukter som är trovärdigt certifierade eller som gör verifierade framsteg mot att uppnå trovärdig certifiering.PRODUKTER FRÅN BRAFAB

BRAFAB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR BRAFAB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap