Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.brabantia.com

Huvudkontor:
Textilgatan 43
120 30 Stockholm

Fax:
08 - 642 65 50

Brabantia Sweden AB


Brabantias affärsidé är att tillverka attraktiva, innovativa och funktionella produkter för bla hotell, restauranger & caféer. Produkter inom kategorierna köksredskap, avfallshantering, matförvaring, badrum och tvättvård har alla en tidlös design.

Allt började 1919 i den holländska staden Aalst när familjen Van Elderen med två hantverkare och en ingenjör startade en produktion av hushållsartiklar. Med tiden har tillverkningen och sortimentet vuxit och Brabantia har lanserat många innovativa uppfinningar genom åren. Brödskrinet, pedalhinken & förvaringsburkar är några av dem.

Idag är Brabantia ett marknadsledande företag som tillverkar ca 3000 produkter i egna fabriker och marknadsför dem i 95 länder världen över med 1200 anställda. Brabantia har idag ca 14 000 återförsäljare världen över.

Alla produkter testas hårt mot rengöringsmedel, vibrationer, slitage och stötar. Brabantia kan garantera att de håller för en tuff vardag.

Brabantia utmanar en vardag med ”billiga slit och släng” produkter med sina solida och beständiga produkter med garantitider på 5-10 år, som håller en livstid.

Övriga sökord:
Avfallskärl, soptunna, sopkorg, papperskorg, sophink, soppåse, strykbord, strykbräda, sopsäck, soppåsar, renhållning, pedalhink, strykbord, källsortering, avfallshink, toalettartiklar, badrumsinredning, toalett, lobbyPRODUKTER FRÅN BRABANTIA SWEDEN AB

BRABANTIA SWEDEN AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR BRABANTIA SWEDEN AB

Soptunna

Sopkorg

Papperskorg

Sophink

Strykbord

Pedalhink

Strykbord

Avfallshink

Toalettartiklar

Badrumsinredning

Toalett

Lobby

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap