Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.kund.bookatable.se/se/hem

Huvudkontor:
Norrlandsgatan 14
111 43 Stockholm

Bookatable


Bookatable - Europas största onlinebokningssajt och bordsbokningtjänst.

Bookatable levererar mer än 40 000 gäster till de anslutna restaurangerna - varje vecka. Som Europas största sajt för bordsbokning hittar besökare ett mycket stort urval av Europeiska restauranger och unika erbjudanden. Som besökare erbjuds man bordsbokning och möjlighet att dela med sig av sina egna erfarenheter via dator/tablet/smartphone.

Vi marknadsför din restaurang via Bookatable samt partnersidor i syfte att generera nya gäster till din verksamhet, för att hjälpa dig bygga din egen databas och öka restaurangens intäkter.

Marknadsför din restaurang via partnernätverket
Bookatable samarbetar med populära sajter med många besökare såsom eniro.se, alltomstockholm.se och tripadvisor.se i syfte att hjälpa dig nå fler och nya gäster som vill boka bord i ditt område.

Hur fungerar det?
Vårt partnernätverk marknadsför din restaurang gratis och hjälper dig att nå nya gäster. Delta i marknadsföringskampanjer eller exponera egna erbjudanden via nätverket. Den enda kostnad du har är de gäster som besöker din restaurang.  

PRODUKTER FRÅN BOOKATABLE

BOOKATABLE PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR BOOKATABLE

Bordsbokning

Bokningssystem

Boka bord

Reservationer

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap