Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.best-buddy.se   

Huvudkontor:
Hälsovägen 5
25221 Helsingborg

Best Buddy AB


Best Buddy producerar, marknadsför och produktutvecklar smakrika matupplevelser för hundar och katter - svensktillverkade exklusiva nyttiga produkter. 

Best Buddy är unika produkter 

En trend idag är att tillverka en mer naturlig hund och kattmat, utan konstgjorda ingredienser, förpackad på ett praktiskt sätt. I trenden finns också att den mat som vi ger våra hundar och katter återspeglar våra egna matvanor, det skall lukta gott, se gott ut och vara aptitligt för hund och katt.

Förutom fackbutiker och dagligvaruhandeln breddar Best Buddy sortimentet med specialmobila förpackningar och displayer för krogen, bensinstationer, videoaffärer, campningar, snabbköp, kiosker, färjelinjer, tågstationer, kennelklubbar och jaktföreningar i stort sätt skall vi finnas där husse och matte befinner sig i vardagen.

Best Buddy® serverar smakrik matupplevelse, näringsrika snacks, drycker och tillbehör för hundar & katter under varumärket Best Buddy® produkterna är svensktillverkade som i hela världen förknippas med hög kvalitet. Veterinär kontrollerade produkter från svenska lantgårdar.

Best Buddy® produceras även private label produkter till andra aktörer i branschen.

... delivered with joy by Best Buddy

 

The Best Buddy Dog Beer är en Vitakraft private label produkt.
Smaksättningen är en B –vitamin buljong med smak av oxkött och doft av malt. 0% alkohol och ingen kolsyra. Sammansättningen är som en öl och skakas innan servering för en skummande effekt. 

Fungerar som energitillskott vid t.ex. jakt, tävlingar eller bara efter en ansträngande promenad en varm dag vid en uteservering. Eller som smakförstärkare till torrfoder. 

Säljs i glasflaska för en autentisk ”öl-känsla”. 

Alla hundar dricker Dog Beer … de flesta hundar älskar Dog Beer!

 

Best Buddy glass för hund & katt.
Glutenfria glassbåtar med äkta vanilj och smak av rostad kyckling tillsatt B-vitamin, speciellt tillverkad för att passa hund & katt. 

 

Best Buddy Hamburgare för hund & katt
Belöningsgodis som frysta hamburgare mixade malda köttprodukter med inslag av grönsaker och mängder av vitaminer lämplig som smakförstärkare till torrfoder. Speciellt tillverkad för att passa hund & katt

 

Best Buddy Gourmet Chips - Grisöronchips, Vom chips och Leverchips. 
Veterinärkontrollerade råvaror 100% naturligt, torkade produkter, från svenska lantgårdar utan tillsatser. Nyttiga snacks med mineraler och vitaminer för hundar. Perfekt som tränings och lydnadssnacks.


Best Buddy Gourmet mixat torrfoder med extra godis. 
Ett exklusivt torrfoder innehållande mixade produkter av högsta kvalitet, med inslag av godisbitar paketerad i en 2kg praktisk displaykartong. Där man portionerar ut en lagom portion för varje mattillfälle.  Det är roligt att bjuda vovven på något gott! 


SNUFFLE DOG BEER  25cl
Best Buddy har sedan 2012 agenturen för denna exklusiva dryck som säljs i över 25 länder i smakerna Ox och kyckling    

NYHETER FRÅN BEST BUDDY AB

PRODUKTER FRÅN BEST BUDDY AB

BEST BUDDY AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR BEST BUDDY AB

Best Buddy

Hund öl

Dog Beer

The Buddy Dog Beer

Måltidsdryck

Belönings Dryck

Törstsläckare

Snuffle Dog Beer

Hundglass

Hund Hamburgare

Hund Godis

Hundchips

Belönings Godis

Be a good pet parent

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap