Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.bergstrands.se

Huvudkontor:
Bessemergatan 4
417 07 Göteborg

Fax:
031 51 03 58

Bergstrands Kafferosteri AB


Med över hundra års erfarenhet och kunskap om kaffe i familjen, utvecklar Bergstrands nya, särskiljande kaffe- och teprodukter som skapar god lönsamhet och mervärden för oss och våra kunder. Redan 1891 började vi med kaffe. Det var så väldigt länge sedan att det inte ens fanns några rosterier på den tiden. Som du kanske känner till rostade nämligen folk då sitt kaffe själva, i en panna på vedspisen. Vi importerade och levererade råkaffet vägledda av vår farmors far Emil Bergstrands känsliga näsa och smaklökar.

Bergstrands första rost köpte vår farfar Pontus in 1934 och han blev därmed den förste professionelle kafferostaren i familjen. Hans yrkesstolthet, hans kunskaper och livsverk ärvdes sedan av vår far Per som började rosta specialblandningar för kafé och restaurang – inte minst sina egna mer mörkrostade favoriter.

Precis som våra föregångare vill vi ligga först i utvecklingen. Vill du ha ett gott exempel på det så prova en ristretto av vår senaste och mest avancerade espressoblandning Campionato som tävlat i espresso-VM. Du kommer att förstå vad vi menar.

---------------------------------------------------------------------
Sökord
---------------------------------------------------------------------
Kaffe Presentkaffe kaffeblandningar Specialkaffe Smaksatt kaffe Espresso Rostat kaffe te teblandningar smaksatt te Grönt te

PRODUKTER FRÅN BERGSTRANDS KAFFEROSTERI AB

BERGSTRANDS KAFFEROSTERI AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR BERGSTRANDS KAFFEROSTERI AB

Kaffe

Presentkaffe

Kaffeblandningar

Specialkaffe

Smaksatt

Kaffe

Espresso

Rostat

Kaffe

Te

Teblandningar

Smaksatt

Te

Te

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap