Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.barscanner.se

Huvudkontor:
Ågatan 12
374 36 Karlshamn

BarScanner - Mer vinst, mindre svinn!


Öka din vinst och skaffa dig kontroll av dina varor med BarScanner!

Det hela började när vi skulle invetera vår egen restaurang, det tog lång tid, var väldigt rörigt och resultatet var inte tillförlitligt. Genom detta så fick vi inte ett rättvist resultat på vår bokföring.

Tanken slog mig att alla varor har streckkod. Streckkoden i kombination med en digital våg samt en dator som kan samla informationen borde vara allt som krävs för att kunna inventera på ett otroligt mycket snabbare och smidigare sätt. Det kom att bli grunden för BarScanner. Idag har vi vidareutvecklat programvaran och användningsområdena har ökat.

Från att ha haft en inventeringstid på 8 timmar och ett otillförlitligt resultat, har vi idag en inventeringstid på 1 timme med en felmarginal på 0,05%.

Ytterligare områden där BarScanner kan användas
● Kolla din personal så att dom inte lämnar ut drycker gratis eller tar kontanter ifrån kassan. Scanna av flaskorna i baren innan och efter arbetspasset och jämför med försäljningssiffrorna för den aktuella kvällen.

● Prisinformation för rätt bruttovinst

● Underlätta för din personal. En enkel scanning så vet han/hon vilka druvor ett särskilt vin har, vilken mat det passar till samt vilket artikelnummer som vinet har på systembolaget.

PRODUKTER FRÅN BARSCANNER - MER VINST, MINDRE SVINN!

BARSCANNER - MER VINST, MINDRE SVINN! PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR BARSCANNER - MER VINST, MINDRE SVINN!

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap