Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.avansera.se

Huvudkontor:
Kungsgatan 56
411 08 Göteborg

Avansera Företagsförmedling


SERVICE, KUNSKAP OCH FÖRSÄLJNING

Hög service är en självklarhet för den som arbetat med människor i olika sammanhang och vid försäljning i synnerhet. Goda kunskaper och hög service är krav som våra uppdragsgivare och intressenter ställer i sitt sökande efter en ny verksamhet eller en efterträdare. En lyckad försäljning är en självklar slutprodukt av både hög service och goda kunskaper vid en bra affär.

Mäklare
Våra mäklare har stor erfarenhet av förmedling av företag och har alla egen erfarenhet av att driva företag eller har haft framträdande positioner på företag. Alla är välutbildade och har ett mycket brett kontaktnät samt känner stort engagemang för sitt yrke.

Konsulter
Våra mäklare arbetar alla som egna företagare och arbetar under vårt gemensamma namn Avansera företagsförmedling. Vi har nära kontakt- och samarbetar ofta med varandra, i olika projekt, vilket borgar för kanske ännu bättre resultat.

Rådgivare
Även om du inte vill sälja ditt företag just nu kan du ha behov av att värdera ditt företag. Vi gör värderingar av hela eller delar av bolag enligt gängse värderingsprinciper. Värderingen kan vara en början på ett generationsskifte, uppköp eller försäljning.

PRODUKTER FRÅN AVANSERA FÖRETAGSFÖRMEDLING

AVANSERA FÖRETAGSFÖRMEDLING PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR AVANSERA FÖRETAGSFÖRMEDLING

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap