Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.anticimex.com/sv/se/Foretag

Huvudkontor:
Lövholmsvägen 61
117 65 STOCKHOLM

Fax:
08-517 634 42

Anticimex


Skräddarsydda lösningar för en hälsosam och trygg verksamhet.
Konkurrensen är i dag högre än någonsin. Marginalerna är små och kraven på en hälsosam och trygg inomhusmiljö har blivit en nyckelfråga. Ett skadedjur på fel ställe kan orsaka avbrott i produktionen och en farlig bakterie kan leda till ett dåligt rykte. Det finns en lösning – undvik problemen redan från början. Det tjänar du garanterat på i längden.

Vi säkrar din verksamhet mot sådant som kan orsaka hälsoproblem och ekonomiska problem, som exempelvis brand, bristande matsäkerhet, fukt och skadedjur. Alla våra lösningar skräddarsys utifrån din verksamhets specifika behov.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill ha mer information om hur företagets verksamhet kan tryggas.

Du kan också läsa mer på www.anticimex.se >>

PRODUKTER FRÅN ANTICIMEX

ANTICIMEX PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR ANTICIMEX

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap