Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.abilicaonline.se

Huvudkontor:
Wieslanders v.3
504 31 BORÅS

ABILICA STUDIO


Abilica Studio
En produktserie speciellt framtagen för motionsrum på hotell och på företag där det krävs redskap som tål hård och intensiv användning.

Med Abilica Studio förser vi ett stort marknadssegment som kräver bra och hållbar kvalitet till rimliga priser. Utöver det egna varumärket Abilica finner ni produkter från BodyCraft, SEG och SportsArt som har erkänt bra träningsmaskiner.

Företaget
Abilica Online Sverige AB ingår i Mylnakoncernen som har försett den Nordiska marknaden med gym- och motionsartiklar i över 25 år.

Vi har kontor i Borås och Ystad samt säljare som täcker större delen av Sverige. För eftermarknad har vi en dedikerad serviceavdelning samt servicekillar i bil.

För att se samtliga Abilica Studioprodukter klicka här >>
 

PRODUKTER FRÅN ABILICA STUDIO

ABILICA STUDIO PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR ABILICA STUDIO

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap