Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Annonsera på Sveriges största
portal för hotell- & restaurangföretagare


Varje månad har Hrtorget.se mellan 20.000 – 25.000 besökare. Vårt nyhetsbrev med intressanta branschnyheter skickas varje månad ut till över 33.000 prenumeranter i branschen och ca 5.800 branschmänniskor följer oss på Facebook.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort och berättar vilka möjligheter du har att nå ut på bästa möjliga sätt till minsta möjliga kostnad.
Kontakta Hrtorget.se angående annonsering:


Annonstyp:
Branschguiden
Banner
Platsbanken
Köp & Säljmarknad för leverantörer och mäklare
Övrigt
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap